martes, 13 de septiembre de 2011

L'arqueòleg

Montserrat 1910. El monjo Bonaventura Ubach emprèn un viatge a Terra Santa i Mesopotàmia a la recerca de peces per al futur museu bíblic del monestir de Montserrat. Amb la intenció d'il·lustrar una edició catalana de la Bíblia, també segueix aquest itinerari per constrastar les Sagrades Escriptures amb els seus escenaris reals.

El viatge es convertirà en una odissea plena d'entrebancs i perills. El pare Ubach haurà d'enfrontar-se a tempestes del desert, plagues bíbliques, bandits sanguinaris, sectes satàniques, xeics cruels, exèrcits corruptes, saquejadors de tombes i altres personatges sinistres que faran l'impossible per impedir que l'arqueòleg aconsegueixi el seu somni.

Després dels èxits d'El pont dels jueus i La venjança del bandoler, Martí Gironell novel·la l'apassionant aventura d'un personatge històric real, l'artífex de l'anomenada Bíblia de Montserrat i del Museu de l'Orient Bíblic d'aquest monestir, fundat el 1911. Un viatge en el temps que atrapa el lector des del principi fins al final.

No hay comentarios:

Publicar un comentario