jueves, 23 de diciembre de 2010

L'escola en català


DEFENSEM EL CATALÀ A LES ESCOLES: INSUBMISSIÓ I INDEPENDÈNCIA!

Les tres sentències emeses pel Tribunal Suprem espanyol i publicades el 22 de desembre són un atac contra el poble català, la seva llengua i contra el seu sistema educatiu.

La decisió que obliga la Generalitat a fer servir el castellà com a llengua vehicular a les escoles suposa un greu i perillós retrocés democràtic. És una agressió sense precedents, després de més de 30 anys treballant, amb totes les mancances que imposa l'actual marc jurídic i polític, per a la immersió lingüística i dotar la llengua catalana de l’espai, el respecte i el paper que mereix.

Davant de fets com aquests no podem romandre de braços creuats. És per això que la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) convoca tota la ciutadania per denunciar novament la imposició dels tribunals espanyols, per reivindicar la independència dels Països Catalans com única possibilitat per decidir lliurement el nostre futur i la forma d'organitzar la nostra societat, incloent el nostre sistema educatiu.

Fem una crida a la insubmissió a favor de l’ús del català com a única llengua vehicular de l’educació i animem a tothom a lluitar per la independència.

Candidatura d'Unitat Popular
Mataró, 22 de desembre de 2010


No hay comentarios:

Publicar un comentario