miércoles, 10 de noviembre de 2010

FoxMundi dona suport a Des de baix

Degut a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, Fox Mundi vol donar el seu total suport a la candidatura Des de baix. Per tant durant els pròxims dies es faran publicacions d'aquest tema, de la campanya i exposicions personals sobre les eleccions.
Tot el que estigui interessat en rebre informació o donar suport es pot posar en contacte a info@desdebaix.cat
També ho pots seguir des de facebook i a la seva pàgina web.

Que és Des de baix?
Des de baix és una candidatura unitària que neix de l'acord entre diverses organitzacions polítiques com Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, Corrent Roig, Lluita Internacionalista i diversos activistes de moviments socials.

Ens hem aplegat per impulsar una candidatura anticapitalista i defensora dels drets nacionals i la plena sobirania de Catalunya. Una candidatura ecologista, feminista, antiracista i internacionalista.

El nostre és un projecte obert, al que esperem seguir incorporant noves voluntats, persones i col·lectius per anar construint una alternativa i una nova veu crítica a les properes eleccions al Parlament, impulsada per persones lligades al moviment social.

Pensem que en un moment com l'actual no ens podem quedar de braços creuats. Cal trencar la resignació, fer un pas endavant i acabar amb el dilema de quedar-se a casa el dia de les eleccions o de seguir votant pel mal menor. És el moment d'atrevir-se.

Des de baix és una proposta en construcció en la qual volem sumar el màxim nombre de voluntats, amb diferents visions i procedències, però totes compromeses amb una transformació radical de la societat i amb la lluita per canviar el món de base.


2 comentarios:

 1. hola company, si vols estar en contacte amb el comitè de suport a DES DE BAIX del Maresme, ja tenim gent a tiana, montgat, els dos premià, mataró, calella, montgat, caldetes, malgrat, dosrius, etc.... i va venint gent, o sigui que pots enviar-nos un correu i en parlem, també farem un acte a Mataró amb en Pep Riera.

  contacte:
  revoltapremia@gmail.cat

  ResponderEliminar
 2. Hola! gràcies, si ja vaig informat intentaré anar a l'acte de Mataró i a la mani del 21. De moment vaig difonent el missatge i fent campanya per internet, hem de moure a tota la gent que es pugui.

  Salut company!

  ResponderEliminar