jueves, 11 de noviembre de 2010

Des de baix: Candidats i candidates

La cap de llista per Barcelona és Esther Vivas , activista vinculada al moviment antiglobalització, ecologista i al moviment de cooperatives de consum agroecològic i per la sobirania alimentaria.


Josep Bel, sindicalista del comitè d’empresa de Telefònica i número dos per Barcelona.Josep Lluís del Alcázar, sindicalista a l’ensenyament i número tres per Barcelona.El numero quatre de la llista per Barcelona és l’històric dirigent camperol Pep Riera, exsecretari general de la Unió de Pagesos i impulsor del moviment per les consultes sobiranistes, que amb la seva presència a les llistes ha volgut mostrar així el seu compromís amb el projecte.La llista per Barcelona es tanca amb Manel Márquez, un dels promotors de la pàgina web de contrainformació Kaosenlared amenaçada després de la Vaga General del 29S amb l’obertura de diligències judicials pel seu tancament per l’Ajuntament de Barcelona a través d’Assumpta Escarp.A Lleida, el cap de llista és Jordi Creus, mestre de professió i de 26 anys. La candidatura a Lleida compta amb la presència en tercera posició de Josep Pàmies, un dirigents camperol conegut pel seu activisme contra els aliments transgènics i en defensa de l’agroecologia i la sobirania alimentaria.

A Girona, és Miquel Blanch mestre i sindicalista qui encapçala la llista, seguida de Vanessa Mercadal, feminista i activista contra la violència de gènere.

A Tarragona, encapçala la candidatura l’històric sindicalista de la construcció Josep Estrada, seguit de Carmina Malagarriga, periodista i activista ecologista a les comarques de Tarragona.


http://desdebaix.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario