viernes, 29 de octubre de 2010

Salvem la Castanyada

Fa 20 anys, per molta gent, el dia 31 d'Octubre, no era més que la vigilia d’un dia festiu, el dia de Tots Sants. Però des de fa uns anys, per molts, la nit del dia 31, es la nit de Halloween. Una nova tradició importada dels Estats Units , que s’està imposant a tot l’estat. Però el pitjor de tot, es que a Catalunya, Hallowen, està fent oblidar a la nostra Castanyada. Una festa on ens reunim a menjar castanyes, moniatos i panallets, amb la família i els amics, abans de sortir de festa.

Tradició, que des de fa uns anys, està sent substituïda per la festa americana. No només les televisions ens bombardegen amb pel·lícules de por la nit del 31, les discoteques, que com es lògic agafen la festa més "guay" (per guanyar més calers), no celebren la “Castanyada”, fan festes de Halloween, com si fos lo més normal del món!

Per això, des d'aquest blog, demano a tothom que lluiti per no perdre aquesta festa! La nostra festa propia i no la festa del capitalisme americà! No ens deixem portar per el "truco o trato"

Lluitem contra l'imposició cultural del capital!

Visca la Castanyada i Visca Catalunya!

No hay comentarios:

Publicar un comentario